Referenser

reference

Apoteket

"House of Ports-bolaget Dipcon överträffar ofta mina förväntningar. De är proaktiva och lämnar snabba, genomtänkta svar. Deras kompetens kompletterar vår och jag känner mig alltid trygg med resultatet av vårt samarbete."
reference

Spotify

reference

Max Hamburgerrestauranger

”Vi använder oss av House of Ports för att vi alltid får en snabb och korrekt analys och hjälp för hantering av våra domäner.”
reference

Volvofinans

"Hanteringen av vår domänportfölj, som sköts av House of Ports-bolaget Dipcon, sker alltid på ett tryggt, effektivt och tillfredsställande sätt.”
reference

Aftonbladet

reference

Gunnebo

”Samarbetet med House of Ports-bolaget Dipcon fungerar väldigt smidigt. Det är en proaktiv leverantör som hjälper oss att navigera rätt i domän-djungeln med snabba responstider.”
reference

Betsson

”House of Ports have managed our domain portfolio for many years. Their services are absolutely top class, but what really sets them apart is the personal service – extremely reliable with a personal touch.”
reference

ASKO

"House of Ports har varit ansvariga för ASKO's domäner i över sju år. Det innebär support från samtliga bolag inom House of Ports vilket fungerar utmärkt och sköts på ett professionellt sätt."
reference

Dormy

”Samarbetet med House of Ports innebär att vi numera är varumärkesskyddade i hela Europa och har en enda leverantör av domännamn, vilket ger oss en bättre överblick. House of Ports är en samarbetspartner som har koll på riktigt, de arbetar proaktivt och bevakar våra intressen.”
House of Ports group

House of Ports hjälper kvalitetsmedvetna organisationer och bolag att etablera och upprätthålla en trygg och framgångsrik närvaro på Internet. Utbudet av tjänster erbjuder en ansvarstagande valfrihet och flexibilitet.

Kontakta Oss
Telefon: +46 (0)31 - 720 20 00
E-post: info@ports.se

Cookies
Besöksadress Göteborg
Kalkylvägen 3
435 33 Mölnlycke
Sverige
031 - 720 20 00
Besöksadress Stockholm
Skeppsbron 26
111 30 Stockholm
Sverige
08 - 599 00 200